Direktlänk till inlägg 3 januari 2013
Jag älskar att läsa kokböcker och tidningar om mat och hämtar mycket inspiration där.
En riktig favorit bland min samling av kokböcker är "Fredagsgourmet". Boken innehåller recept som alla tar mindre än 60 min att laga. Varje uppslag innehåller en varmrätt samt en drink, förrätt eller en dessert som kombinerar väl med varmrätten. Dessutom finns det dryckesförslag och vintips till alla menyer.
En annan väldigt positiv sak med boken är att alla fiskrecept innehåller fisk som rekommenderas av Världsnaturfonden. Det vill säga inga miljöfarliga fisksorter som exempelvis hajmal/pangasius så långt ögat kan nå.
/C
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 |
16 | 17 | 18 |
19 | 20 | |||
21 | 22 |
23 |
24 | 25 | 26 | 27 |
|||
28 |
29 | 30 | 31 | ||||||
|